Matriu d’elements d’interès turístic
Responsable
TURISME DE LLEIDA
Identificació d’elements de la cadena agroalimentària del territori amb un potencial d’interès turístic, des de la producció fins a la comercialització, per tal d’obtenir una matriu d’elements d’interès i públic objectiu sobre la qual construir el model de turisme sostenible agrointel·ligent, entès com a innovador i accessible per a tothom.
En una primera fase, s’han considerat l’oli, el vi i la pedra seca com a principals elements agroalimentaris i patrimonials per definir eixos turístics territorials i construir un dels dos productes turístics pilot, per la seva posterior comercialització mitjançant la plataforma de base tecnològica.
Les properes fases proposen la identificació d’altres elements de la cadena agroalimentària del territori amb un potencial d’interès turístic, com per exemple: els arbres fruiters i la seva evolució (floració i collita de la fruita), les plantes aromàtiques i medicinals o la cervesa artesana, per vincular-los als actius patrimonials i culturals i als espais naturals del territori.
ACCIONS RELACIONADES
T'interesa aquest projecte?
Si vols més informació sobre aquest projecte pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic (coordinacio@inno4agro.cat) o mitjançant el formulari de contacte.